Star Wars -fanin märkä uni myyntiin – hinta 1 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn ostettua Star Wars -elokuvien oikeudet nousi koko elokuvasaaga uudelle tasolle, kun sen oheistuotemarkkinat suorastaan räjähtivät. Aikuisten avaruusseikkailun sijaan Star Warsista tehtiin lasten suosikki, jonka hahmoista on toteutettu valtava määrä erilaisia leluja.

Nyt myyntiin on kuitenkin tullut Star Wars -oheistuote, joka ei taida päätyä lapsen käsiin. Kyseessä on nimittäin japanilaisen koruseppä Tanaka Kikinzokun luomus, joka on tullut myyntiin Tokiossa.

Kokonaan kullasta tehty teos esittää Darth Vaderin kypärää ja se painaa peräti kymmenen kiloa. Teoksen hintalappu on suunnattu ainoastaan erityisen varakkaille ihmisille, sillä kultaisen kypärän saa omakseen maksamalla hulppeat miljoona dollaria.

Splash
Splash