Doritos lanseerasi kuunneltavan sipsipussin – mukana Marvel-elokuvan soundtrack

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edeltäjänsä tapaan Marvelin Guardians of the Galaxy vol. 2 -elokuvan soundtrackilla kuullaan menneiden vuosikymmenten hittejä. Albumia on mahdollista kuunnella perinteisten tapojen ohella myös hieman epätyypillisemmässä muodossa.

Marvel Studios ja Doritos-yhtiö ovat lanserranneet tortillasipsipussin, josta voi kuunnella musiikkia. Rajoitettuna eränä myyntiin saapuvat pussit pitävät sisällään Guardians of the Galaxy vol. 2 -elokuvan soundtrackin. Pusseista löytyy liitäntä kuulokkeille, ja sen voi jopa ladata uudelleen.

Doritos-erikoispusseja myydään Engadget-sivuston mukaan vain Amazon-verkkokaupassa 28. huhtikuuta. Soundtrackilla kuullaan muun muassa Fleetwood Macin, Cheap Trickin ja George Harrisonin musiikkia. Elokuvassa ja levyllä on mukana myös David Hasselhoffin esittämä täysin uusi Guardians Inferno -kappale.

 

https://twitter.com/alisonwillmore/status/857213383606771712