Neitsytsaarten odottamaton päätös – maksavat turisteille lomailusta!

Lux Matkailu · Stara.fi

Yksi halutuimpia unelmien lomakohteita on ollut perinteisesti Neitsytsaaret. Karibianmerellä sijaitsevan saariryhmän merkittävin tulonlähde on luonnollisesti matkailu, jota tukeakseen saariryhmän Yhdysvalloille kuuluvassa osassa on nyt tehty erikoinen päätös.

Odottamattoman päätöksen mukaan Neitsytsaaret on ryhtynyt maksamaan turisteille siitä, että nämä saapuvat lomalle paratiisisaarille. Tilanne on yllättävä, koska yhdysvaltalaisille turisteille Neitsytsaarille meneminen erityisen helppoa, koska siellä ei tarvita passia eikä vierasta valuuttaa tai kieliä.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta siitä, kun saaret otettiin haltuun tanskalaisilta, ja sen kunniaksi saaret tarjoavat sinne saapuville turisteille peräti 300 dollarin edestä käyttörahaa. Rahan voi käyttää palvelujen ostamiseen saarilta. Alkoholiin rahaa ei voi käyttää, mutta sen voi käyttää esimerkiksi saariin tutustumiseen polkupyörillä, kajakeilla tai muilla kulkupeleillä. Tai vaikkapa museoon tai ruokaan. Rahan saaminen edellyttää vähintään kolmen vuorokauden majoittumista saarilla.