Pikkupoika leikkasi hiuksensa – tulos toi kyyneleet silmiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia huvittavia tapauksia, joissa pikkulapset ovat leikanneet itselleen uuden hiustyylin saatuaan sakset tai isän parranajokoneen käsiinsä. Nyt videolla nähdään hellyttävä tapaus, jossa Valor-niminen pikkupoika on leikannut hiuksensa, mutta ei olekaan pitänyt lopputuloksesta.

Vanhemmat olivat löytäneet Valor-poikansa saksien kanssa kylpyhuoneesta, jossa hän oli leikannut keskeltä päälakeaan kaikki hiukset pois. Vanhemmat olivat ehdottaneet, että pojalta ajeltaisiin hiukset pois koko päästä, ja poika oli suostunut ehdotukseen hymyssä suin.

Hiustenleikkuukone oli alkanut pelottamaan poikaa ja hän oli alkanut itkemään. Poika ei lopulta ollutkaan tyytyväinen lopputulokseen ja itki vuolaasti äitinsä sylissä menettämiensä hiusten puolesta. Äiti rauhoitteli poikaa vakuuttamalla, että hiukset kasvavat vielä samalla tavalla takaisin kuin isällä, joka myös aiemmin leikkasi kaikki hiuksensa pois. Lopulta poika sai onneksi suloisen hymynsä takaisin.