Naisräppäri pilasi kasvonsa kauneusleikkauksilla – ei kovin mairitteleva näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkaukset ja täyteaineilla tehtävät toimenpiteet ovat edistyneet viime vuosien aikana niin paljon, että niiden jälkeä ei enää ole edes tunnistaa luonnollisista kasvoista. Moni julkisuuden henkilö on kuitenkin päätynyt vähitellen näyttämään täysin vieraalta henkilöltä.

Eilen Lil’ Kim osallistui Bad Boy Recordsin gaalailtaan Tribeca-elokuvafestivaaleilla New Yorkissa. Samalla paljastui millaiseen kuntoon hän on kasvonsa leikellyt.

42-vuotias räppäri Lil’ Kim kuuluu naisiin, jotka ovat muuttaneet kasvonsa vuosien saatossa täysin tunnistamattomiksi erilaisten toimenpiteiden ansiosta. Kim on ihonväriltään paljon vaaleampi kuin aiemmin, hän on leikkauttanut nenänsä ja tehnyt varmasti myös monia muita leikkauksia muuttaakseen ulkonäköään näin dramaattisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash