Kim Kardashianilta tyrmistyttävä kommentti aseellisesta ryöstöstään: ”Olen nyt parempi äiti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian joutui aseellisen ryöstön uhriksi viime syksynä Pariisissa. Nyt nainen on kertonut, että hän on tapahtumien vuoksi parempi äiti, minkä vuoksi hän onkin kiitollinen siitä, että saa kasvattaa omat lapsensa nyt eri ihmisenä.

Kim Kardashian kertoi Ellen DeGeneresin vieraana ollessaan, että hän ei enää halua pukea ylleen kalliita timantteja. Nainen korostaa, että siinä ei ole mitään pahaa, että haluaa esitellä saavutuksiaan ja kovalla työllä hankkimiaan asioita sosiaalisessa mediassa, mutta hän itse ei vain välitä sellaisesta enää.

Kim Kardashian on sitä mieltä, että ryöstö tapahtui hänen kohdalleen syystä ja hän on sen vuoksi parempi äiti lapsilleen. Kardashian suhtautuu nykyään eri tavalla sosiaaliseen mediaan eikä halua enää leveillä kalliilla omaisuuksilla kuvien muodossa. Hän aikoo kasvattaa myös lapsensa nyt maanläheisemmin ja kokee hänen arvojensakin muuttuneen Pariisin tapahtumien jälkeen.