Musta jäätelö on kesän hittiherkku – valmistettu mantelihiilellä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Jos elää elämäänsä kieltämällä itseltään kaikki sokerista, maidosta, gluteiinista tai muista herkullisista jumalaarteista valmistetut ateriat tai jälkiruoat, ei kannata luea tätä artikkelia pidemmälle. Esittelemme nimittäin kaikkien jäätelöiden pahiksen, mustan pehmiksen.

Los Angelesin Downtownissa sijaitsee jäätelökioski nimeltään Little Damage. Pehmisannoksiin erikoistunut jäätelöbaari tarjoilee rouheilla nimillä varustettuja herkkuja. Yksi kahvilan erikoisuuksista on pikimusta jäätelö, jonka pikimustan värin ja hienostuneen maun raaka-aineena on käytetty hiiltynyttä mantelia.

Little Damagen Instagram-sivut saavat katsojat kuolaamaan. Musta jäätelö on näyttävä ja ilo silmille etenkin tummista sävyistä pitäville herkuttelijoille. Refinery29-sivuston mukaan musta jäätelö on maittavaa, mutta se saattaa värjätä suun hetkellisesti harmaan sävyiseksi. Koska tällaisia goottipehmiksiä saa Suomesta?

🖤 food for your mood 🖤 Wednesday Adams would approve! 📸: @helloitsroxie @little.damage #littledamage

A post shared by Little Damage Ice Cream shop🍴🌍 (@little.damage) on