Naisen pyynnöstä viraalihitti: ”Rakkaat miehet, ottakaa äidistä ja lapsista kuvia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet perheestä otetut tilannekuvat ovat lähes poikkeuksetta sellaisia, joissa isä leikkii lasten kanssa tai lapset leikkivät keskenään. Tämä johtuu siitä, että lasten äiti on usein kuvaajan asemassa ja nappailee kuvia puhelimellaan jatkuvasti todistaessaan perheen suloisia hetkiä.

Kaylin Maree Schimpf oli huomannut, että äideistä ja lapsista ei ole yleensä niin paljon kuvia, koska miehet eivät ymmärrä ottaa niitä. Naiset joutuvat aina pyytämään kuvaa, jolloin kuvia on vähemmän ja niissä poseerataan. Sen vuoksi Schimppf julkaisi etenkin miehille suunnatun avoimen kirjeen, jossa hän pyytää rakkaita miehiä ottamaan lastensa äideistä kuvia ja tallentamaan ihania äitien ja lasten välisiä hetkiä.

Schimpf pyytää kirjeessään miehiä ottamaan kuvia äidistä ja lapsista siitä huolimatta, että nainen ei haluaisi kuvaa, koska hänen hiuksensa ovat takussa tai vaatteet likaiset. Lopulta kun äiti on menehtynyt ja lapset ovat aikuisia, he voivat muistella vanhempiaan vain kuvista. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että perheestä löytyy myös kuvia, joissa äiti ei ole ollut kameran takana.

Dear men…. take the photo… It doesn't matter what she looks like, or if she tells you no, take the photo. You may…

Publié par Kaylin Maree Schimpf sur samedi 3 septembre 2016