Scheana Shayn exä katkerana: ”Halusit erota kameroiden edessä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Hero-televisiokanava on esittänyt jo pitkään Vanderpump Rules -televisiosarjaa. Päivittäin nähtävissä jaksoissa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää.

Sarjan kaikissa tuotantokausissa nähty Scheana Shay erosi aviomiehestään Mike Shaysta viime vuoden joulukuussa. Nyt pariskunta kohtasi eron jälkeen ensimmäistä kertaa Vanderpump Rules Reunion -jakson kuvauksissa, joiden aikana Mike sai muun muassa kuulla Scheanan uudesta rakkaasta.

Scheana Shay on alkanut seurustelemaan näyttelijä Robert Vallettan kanssa. Myös Mike tuntee Robertin eikä ollut mielissään siitä, että entinen vaimo oli siirtynyt niin nopeasti eron jälkeen uuteen suhteeseen.

Mike Shay syytti Scheanaa siitä, että nainen oli miehen mukaan odottanut eron ottamista siihen saakka, että sai erota miehestä uuden tuotantokauden kuvausten aikana. Mies oli myös katkera siitä, että Scheanan otettua puheeksi sarjassa hänen ongelmansa päihteiden kanssa, Mike on leimattu päihderiippuvaiseksi kaikkien edessä.