Uusi treenimuoto sopii kaikille – 45 minuutin päiväunet salissa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen kuntosaliketju David Lloyd yrittää jatkuvasti parantaa palveluitaan ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Viimeksi he avasivat pop up -kahvilan, jossa lounaan pystyi maksamaan kymmenen minuuttia kestävällä treenillä. Nyt he auttavat ihmisiä rentoutumaan keskellä päivää päiväunien merkeissä.

David Lloyd kuntosaleissa on lanseerattu uusi Napercise-tunti, jossa ihmiset saavat nukkua mukavissa sängyissä keskellä päivää 45 minuutin ajan. Tunnilla soitetaan rentouttavaa musiikkia ja salin lämpötila ja peittojen materiaalit on suunniteltu niin, että henkilö polttaa nukkuessaan mahdollisimman paljon kaloreita.

Päiväunien hyötyjä on tutkittu niin paljon, että yritys päätti auttaa ihmisiä nukkumaan. Riittävä unen saaminen on paljon tärkeämpää kuin moni ihminen voi kuvitellakaan, ja juuri stressi ja univaje voi olla yksi syy siihen, että henkilö ei pysty pudottamaan painoa tai hän ei palaudu treeneistään niin kuin hänen kuuluisi.