Doutzen Kroes kuumissa ranta-asuissa – peppumies varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes oli perheensä kanssa Floridassa, jossa häntä kuvattiin erilaisissa ranta-asuissa hiekkarannalla. Paparazzit seurasivat tiiviisti kuvauksia, jolloin yksi työryhmän jäsenistä päätti antaa heille vähän enemmänkin nähtävää.

Kaksivuotiaan tytön ja yhdeksänvuotiaan pojan äiti Doutzen Kroes näytti virheettömän kauniilta kuvauksissa. Jostain syystä yksi työryhmässä olevista miehistä päätti, että olisi hyvä idea näyttää tilannetta kuvanneille paparazzeille paljasta takapuolta.

Mies näytti olevan lähes koko kuvauspäivän ajan housut pakaroiden alapuolella, mutta siitä huolimatta 32-vuotias Kroes kuitenkin hoiti oman hommansa hyvin ammattimaisesti. Malli on luultavasti hyvin tottunut siihen, että hänen työtään seuraa aina muutamat ylimääräiset silmäparit, minkä vuoksi häntä paparazzien läsnäolo ei haitannut.

Splash
Splash
Splash
Splash