Hevoset ja alligaattori sulassa sovussa – kunnes yksi päätti hyökätä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevosia pidetään yleensä melko rauhallisina eläiminä, jotka saattavat pelästyä jopa yllättäin niiden tielle vipeltänyttä pientä jyrsijää. Nyt videolla nähdään kuitenkin todella rohkea hevonen, joka uskalsi uhata jopa alligaattoria.

Hevoset ovat ilmeisesti oppineet pitämään alligaattoreja uhkanaan, koska toisinaan alligaattorit voivat syödä esimerkiksi hevosten varsoja. YouTube-videolla nähdään miten täysikasvuinen hevonen lähtee hyökkäämään alligaattorin päälle todella rohkeasti.

Sivusta tilannetta katsoneet ihmiset ovat kuvanneet videolle hevosia, jotka näyttävät oleskelevan täysin rauhallisina muutamien metrien päässä suuresta alligaattorista. Yllättäin yksi musta hevonen päättää hyökätä alligaattorin päälle ja ajaa matelijan kauemmaksi. Videon perusteella näyttäisi siltä, että kumpikaan eläin ei loukkaantunut vakavasti yhteenoton seurauksena.