Honey Boo Boon äidin hurja laihdutus

Fitness Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme viime vuoden lopulla, että lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perheestä kertovasta realitysarjasta tunnetuksi tullut perheenäiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman. Sarjassa seurataan amerikkalaisnaisen suurta muodonmuutosta, johon kuuluu roima määrä kauneusleikkauksia.

Entertainment Tonight on julkaissut perheenäidin muutoksen varrelta aiemmin videomateriaalia. Nyt People-lehti on saanut yksinoikeudella julkaista June Shannonista uskomattomat ennen ja jälkeen -kuvat, jotka saavat ihmisten suut loksahtamaan auki ihmetyksestä.

June on käynyt laihdutusleikkauksessa, jonka jälkeen kuntosaliharjoittelu ja totaalinen elämänmuutos alkoivat. Pudotettuaan painonsa alle 90 kilon, nainen pääsi myös leikkaukseen, jossa hänen vartalostaan poistettiin ylimääräistä ihoa. Nyt perheenäiti loistaa uusissa kuvissa punaisessa mekossa, joka halaa naisen hoikistunutta vartaloa.