Mallityttöystävä täytti 22 vuotta – Zayn Malik muisti täytekakulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Gigi Hadid täytti 23. huhtikuuta 22 vuotta. Nainen juhli syntymäpäivää hänen kaksi vuotta vanhemman poikaystävänsä Zayn Malikin kanssa. Gigi Hadid julkaisi hänestä ja Zayn Malikista suloisen yhteiskuvan, jossa hän pitelee syntymäpäiväkakkua käsissään.

Gigi Hadid oli ilmeisesti saanut syntymäpäivänään ihanan täytekakun hänen poikaystävältään. Gigi näyttää hyvin onnelliselta pidellessään pastellinsävyistä kakkua käsissään samalla kun Zayn antaa rakastavasti suukon kaunottaren huulille.

Gigi Hadid sai myös rakastavia onnitteluita sosiaalisen median välityksellä omalta perheeltään. Syntymäpäiväsankarin äiti Yolanda ja sisko Bella muistivat naista ihanilla onnentoivotuksilla, joiden yhteydessä he olivat julkaisseet mallista kuvia, joissa Gigi nähdään pikkutyttönä.

💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Happy birthday to my best friend FOR F**king LIFE!!!!!!!! 🦋❤️🦋❤️💘💘💘💘My role model! My person. I feel so lucky every day to call you my sister. I didn't know anyone could be so generous, smart, funny, talented, hard working, artistic, loving, respectful AND beautiful all at the same damn time!!! You make me laugh until I pee and even when I don't want to smile, you are just about the only person that can make me. 🤣Every one that knows you, immediately feels the incredible energy that radiates throughout you. ✨✨Thank you for always being yourself, nothing more and nothing less. You are my other half & I don't know what I would ever do without you. I love you with all of my heart Squeegee. ❤️🌈💫🔥 @gigihadid

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

happy birthday to my everything ❤️

Publié par Zayn sur dimanche 23 avril 2017