Victoria Hervey bikineissä koiralenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Victoria Hervey.

Eilen Victoria Hervey kuvattiin ulkoiluttamassa D’Artagnan-koiraansa rannalla poikkeuksellisen niukassa varustuksessa. Hän oli nimittäin yhdistänyt auringonpalvonnan ja koiralenkin lähtiessään nelijalkaisen ystävänsä kanssa kävelylle bikineissä.

39-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash