Avatar-elokuvan jatko-osien ensi-iltapäivät paljastettiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Cameronin Avatar-elokuva on saamassa peräti neljä jatko-osaa. Nyt suositun sci-fi -seikkailun seuraavien osien tuotanto on aloitettu, ja samalla niiden alustavat ensi-iltapäivämäärät on paljastettu.

Elokuvasarjan Facebook-sivulla Avatar 2 -elokuvan kerrottiin ilmestyvän 18. joulukuuta 2020 ja kolmannen osan vuotta myöhemmin, 17. joulukuuta 2021. Neljäs osa saa puolestaan ensi-iltansa 20. joululuuta 2024 ja viimeinen osa 19. joulukuuta 2025.

– Mahtavaa työskennellä jälleen alan parhaassa tiimissä! Avatar nousee lentoon meidän valmistautuessa aloittamaan työmme neljän jatko-osan parissa, Facebook-viestissä luki.

Aika tulee näyttämään, kuinka Avatarin jatko-osat vetävät yleisöä teattereihin supersankarielokuvien ja Star Warsin jatko-osien rinnalla. James Cameronilla lienee kuitenkin kova luotto neljän jatko-osan menestykseen, sillä ensimmäinen Avatar on edelleen historian eniten rahaa tuottanut elokuva.

 

Great to be working with the best team in the business! Avatar takes flight as we begin concurrent production on four…

Publié par Avatar sur samedi 22 avril 2017