Koira vihaa kynsien leikkaamista – etsii heti lähimmän piilopaikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita, joissa nähdään miten koirat ovat taistelleet vastaan kun omistajat ovat yrittäneet saada lemmikkejään kylpyyn. Nyt videolla nähdään huvittava kooste tilanteista, joissa pikkukoira piiloutuu kynsisaksilta.

YouTube-videolla nähdään huvittava kooste hetkistä, jolloin omistaja on näyttänyt kaksivuotiaalle koiralleen, että on kynsien leikkaamisen aika. Koira näyttää vihaavan kyseistä operaatiota, koska pelkkä saksien näyttäminen saa sen jo juoksemaan välittömästi piiloon.

Aina kun mies näyttää koiralleen kynsisaksia, koira etsii itselleen lähimpänä olevan piilopaikan. Omistaja tietää koiran piiloutumistarpeen, minkä vuoksi se pilailikin pikkuisen kustannuksella asettamalla koiran lähelle aina hyvin pienen piilopaikan. Lopulta koiran viereen oli asetettu vain pieni rasia, jonne koira sai piiloon enää vain oman kuononsa.