Kuusi yllättävää käyttötarkoitusta föönille – sopii muuhunkin kuin kampausten tekoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ilmavirtaa puhaltava hiustenkuivaaja on hiuksiaan laittavien perusvaruste. Hiustenkuivainta voi käyttää myös muualla kotona, esimerkiksi hankalien sotkujen poistamisessa. Blossom-sivusto on listannut kuusi nerokasta käyttötarkoitusta hiustenkuivaajalle.

Föönin ilmavirran avulla on muun muassa helpompi pyyhkiä lasten sotkuja seinistä, sillä lämmitetty vahaliitu irtoaa helpommin seinästä. Hiustenkuivaajalla voi myös lämmittää ihossa olevaa laastaria, jos haluaa liimapinnan irtoavan kivuttomasti.

Hiustenkuivaajalla on helppo poistaa vaatteista ryppyjä. Hintalappujen ja etikettien irroittamiseen voi käyttää liuottimia tai liottamista. Föönin avulla tarrat voi saada irti kätevämmin. Myös sulanut steariini irtoaa helpommin hiustenkuivaajalla lämmitettynä. Lisäksi kuivaajan ilmavirran avulla voi täyttää ilmapatjoja.

https://www.facebook.com/FirstMediaBlossom/videos/10155095426054586/