Tiimalasikin jää toiseksi! Instagram-sensaatio kurvikkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tehnyt viime vuosina lukuisia uusia julkkistähtiä. Yleensä näyttävät neitokaiset saavat ensin runsaasti seuraajia sosiaalisen median kanavissa, kunnes he saavat pian huomiota myös paparazzeilta. Tuoreimpiin sonetähtiin lukeutuu yhdysvaltalainen Moriah Mills.

Viikonloppuna Moriah Mills vietti vapaa-aikaansa Miamin rannoilla Floridassa. Siellä hänet kuvattiin kävelemässä rannalla kurvikkaana kelta-valko-mustissa uikkareissaan.

Instagramista tähdeksi nousseella Moriah Millsillä on parhaillaan 1,3 miljoonaa seuraajaa, jotka odottavat häneltä lähinnä rohkeita ja vähäpukeisia poseerauksia. Nyt myös paparazzit ovat innostuneet uudesta kurvittaresta, sillä hän on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash