Poika kuuli koiran adoptoinnista – reaktio sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ihania videoita lasten reaktioista kun he saavat yllätyksenä lahjaksi koiranpennun. Nyt videolla nähdään miten suloinen poika reagoi uutiseen, jonka mukaan hänen äitinsä on adoptoinut heille koiran.

Nakia ja Amir ovat hoitaneet pientä pelastettua Mia-nimistä koiraa, jolle on etsitty samaan aikaan uutta loppuelämän kotia. Sijaisperheenä toiminut äiti ja poika kuitenkin rakastuivat koiraan niin paljon, että äiti päätti pojan yllätykseksi adoptoida koiran heille.

Videolla nähdään miten poika reagoi kuullessaan, että koira jääkin heidän luokseen asumaan. Hän liikuttuu nopeasti ihanasta uutisesta ja nappaa Mia-koiran syleilyynsä. Poika alkaa kyynelehtimään halatessaan pikkuista koiraa, josta tuli juuri heidän uusin perheenjäsen.