22-vuotias puolalaismalli kuin päiväunista – bikinivartalo paljastui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Parhaillaan sellaiseksi voi nousta puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar.

Viikonloppuna Sandra vietti vapaa-aikaansa rannalla Miamissa yhdessä ystäviensä kanssa. Mallikaunotar oli pukeutunut tummanpunaisiin bikineihin, jotka korostivat upeasti hänen näyttävää mallivartaloaan.

Sandra Angelika Kubicka asuu nykyisin Yhdysvalloissa ja on Next Model Management -mallitoimiston listoilla. Hän on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa Victoria Secretin mallikuvissa. Nykyisin Sandra seurustelee Cedric Gervaisin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash