Tom Cruise kaahasi moottoripyörällä Pariisin ruuhkassa – ilman kypärää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mission: Impossible, eli Vaarallinen tehtävä -elokuvat ovat nimensä veroisia. Näyttelijä Tom Cruise suorittaa valtaosan stunteistaan itse, ja mies onkin nähty esimerkiksi kiipeämässä pilvenpiirtäjän seinällä Dubaissa sekä roikkumassa ilmaan nousevan lentokoneen mukana.

Parhaillaan kuudetta Mission Impossible -elokuvaa kuvataan Pariisissa, jossa stunttinsa itse tekevä Tom Cruise pääsi eilen tositoimiin moottoripyörän sarvissa. Hän nimittäin kaahasi moottoripyörällä Pariisin oopperatalon edustalla autojen keskellä, ja kaiken lisäksi ilman kypärää. Elokuvan kuvauksia oli saapunut seuraamaan sankka fanijoukko, jota Cruise kävi myös tervehtimässä.

Tuottaja David Ellison paljasti äskettäin Collider-sivustolle Cruisen valmistautuneen seuraavassa Mission: Impossible -elokuvassa nähtävää stunttia varten jo yli vuoden ajan. Kyseessä tulee olemaan näyttävin ja hurjin asia, mitä Tom Cruise on ikinä tehnyt valkokankaalla. Mission: Impossible 6 -elokuvan Yhdysvaltojen ensi-iltaa kaavaillaan heinäkuulle 2018.

Splash
Splash
Splash