Zara Larsson käänsi popkappaleita ruotsiksi – tunnistatko sinä biisit?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias ruotsalainen poptähti Zara Larsson on tehnyt musiikkia jo muutaman vuoden ajan, mutta kansainväliseen supersuosioon hän kuitenkin nousi vasta tänä vuonna julkaistun So Good -albuminsa sinkkujulkaisujen ansiosta. Nyt Larsson pääsi laulamaan tunnettuja muiden esittämiä kappaleita omalla äidinkielellään.

InStyle UK -lehti sai haastateltavakseen nuoren popsensaation, jota pyydettiin kääntämään tunnettuja englanninkielisiä popkappaleita ruotsiksi. Tehtävä osoittautui hieman vaikeammaksi kuin miltä se aluksi naisesta kuulosti, mutta lopulta hän kuitenkin onnistui kääntämään monia kappaleita nopeasti ruotsiksi.

Juontaja Joshington sai puolestaan tehtäväkseen arvata mikä kappale oli kulloinkin kyseessä. Zara Larsson käänsi englannista ruotsiksi muun muassa Adelen, Ed Sheeranin ja myös hänen omaa tuotantoaan olevan kappaleen.