Helsingin rautatieaseman KISS-maskeja ylistetään maailmalla: ”Eeppinen kunnianosoitus”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Kerroimme viime viikolla kuinka Helsingin rautatieaseman kivimiehet nousivat kuvatuiksi nähtävyyksiksi, koska kaikki neljä kivimiestä puettiin maailmankuulun KISS-yhtyeen mustavalkoisiin maskeihin. Maskit ovat kivimiesten kasvoilla 5. toukokuuta saakka, sillä KISS-yhtye esiintyy Helsingissä 4. toukokuuta.

VR:n tempaus on saanut jo maailmanlaajuista huomiota. Esimerkiksi maailman arvostetuimpiin matkailumedioihin lukeutuva Lonely Planet uutisoi aiheesta ja totesi tempauksen olevan ”Eeppinen kunnianosoitus KISS-yhtyeelle” ja kertoi, että maskien ohi kulkee päivittäin satoja tuhansia ihmisiä.

– Ei ole yllätys, että Suomi tietää miten heidän rakkauttaa rockiin tuodaan esiin sellaisissa mittasuhteissa, ettei se jää huomaamatta, Lonely Planet kirjoittaa.

KISS-maskeja ovat lisäksi ylistäneet muun muassa Metal Sucks, Metal Injection, B101 ja CTV News.

Kuva: Stara