Peppu paljastui gaalassa! 21-vuotiaan Kendall Jennerin iltapuku yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nousujohdanteista uraa supermallina tekevä Kardashianien julkkisperheen ainoa menestyksekästä malliuraa tehnyt 21-vuotias Kendall Jenner ryvettyi äskettäin näyteltyään kohutussa Pepsi-mainoksessa. Viime viikolla vuorossa oli kohu kaaoksesta festivaaleilla, joita Kendall oli markkinoinut avoimesti.

Eilen Kendall Jenner oli kuitenkin unohtanut hetkeksi kohut, kun hän osallistui New Yorkissa järjestettyyn Art Of The In-Between -gaalailtaan Metropolitanin taidemuseossa. Hän yllätti punaisella matolla rohkealla läpinäkyvällä iltapuvullaan, joka paljasti nuoren supermallin pakarat.

Kardashianit-tähti on ollut viime aikoina otsikoissa vähemmän positiivisissa merkeissä myös muuten kuin edellä mainittujen kohujen vuoksi. Taannoin murtovarkaat iskivät nimittäin Kendall Jennerin kotiin ja veivät häneltä 200.000 dollarin edestä koruja. Alkanut vuosi on siis ollut kaunottarelle haasteellinen.

Splash
Splash
Splash
Splash