Jack Bauerista artistiksi – Kiefer Sutherland kuvattiin rocktähtenä festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kiefer Sutherland muistetaan parhaiten Jack Bauerin roolista 24-sarjassa. Tähti ei ole ollut enää hetkeen mukana Fox-kanavan 24-tuotannoissa, sillä hänellä on ollut hieman toisenlaisia kiireitä. Kerroimme vuosi sitten, että Sutherland ryhtyi levyttäväksi artistiksi.

Viikonloppuna Kiefer Sutherland esiintyi Stagecoach-festivaaleilla Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevassa Indiossa. Nyt taannoinen toimintatähti nähdään kuvissa, joiden mukaan hän on sisäistänyt hyvin rocktähtien lavaelkeet.

Kiefer Sutherland julkaisi viime vuonna Down in a Hole -debyyttialbuminsa, jonta musiikkia kuvaillaan folk-tyyliseksi. Albumi syntyi yhteistyössä Sutherlandin ystävä Jude Colen kanssa ja julkaistiin näyttelijän oman Ironworks-levymerkin kautta. Viime vuonna Sutherland teki myös 26 keikan kiertueen.

Splash
Splash
Splash
Splash