Paras ystävä paljastui teinitytön biologiseksi veljeksi – molemmilla sama siittiöiden luovuttaja!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liverpoolissa asuvat Georgia Bond ja Jack Bowman ovat niin hyviä ystäviä, että he ovat vitsailleet olevansa tietämättään sisaruksia. Koeputkihedelmöityksen kautta syntyneiden kaverusten yllätykseksi vitsi osoittautui taannoin todeksi.

Liverpoolissa asuvat nuoret saivat tietää, että heillä on mahdollisuus selvittää tietoja koeputkihedelmöityksessä käytetyn siemennesteen luovuttajista. Jackille selvisi että hänellä on vuonna 1998 syntynyt sisarus. Niinpä myös Georgia päätti selvittää tietoa hänen biologisesta isästään.

Human Fertilisation and Embryology Authority -järjestön tiedoista kävi ilmi, että Georgia ja Jack ovat saaneet alkunsa saman miehen siittiöistä. He siis todellakin ovat biologisesti sisaruksia. Georgia kertoi yllätyksestä sosiaalisessa mediassa.

– Olen tänään maailman onnellisin ihminen. Kaikille koeputkihedelmöityksen kautta syntyneille, pyytäkää tietoa taustoistanne – paras asia mitä olen ikinä tehnyt. Ihmeitä todella tapahtuu, Georgia kirjoitti.