Bella Hadid puolialastomana gaalassa – rinnat pienen teipinpalan takana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin juuri Art of The In-Between -gaalailta, joka tunnetaan myös nimellä Met Gala. Gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, ja muun muassa Bella Hadid päätti saapua juhliin läpikuultavassa asussa.

Bella Hadidin gaala-asu oli todella seksikäs ja näyttävä jumpsuit-mallinen puku, joka myötäili mallin vartaloa. Puvussa oli paljas selkä ja se oli materiaaliltaan melko läpikuultavaa verkkoa. Jatkoille Hadid pukeutui samalla kaavalla, mutta loppuillan asu olikin jo täysin läpinäkyvä ja vieläkin rohkeampi kuin gaala-asu.

Met Gala -jatkoille malli oli pukenut ylleen lyhyen mekon, josta näkyi läpi. Mekon alla Hadidilla oli vain mustat stringit ja pienet palaset teippiä, jotka peittivät naisen nännit. Tämä asu ei jättänyt mitään arvailujen varaan ja herätti paljon huomiota kaikkialla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash