Ex-managerit: Johnny Depp ei jaksa opetella vuorosanoja – repliikit korvanapin kautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Johnny Depp on ilmiriidoissa entisten managereidensa kanssa. Hän vei tammikuussa The Management Group -toimiston oikeuteen, syyttäen heitä huijauksesta ja huonosta varojen hoitamisesta. Sittemmin yhtiö on iskenyt takaisin.

Yhtiötä pyörittävät Joel Mandel ja Rob Mandel nostivat Deppiä kohtaan vastakanteen. Sen mukaan näyttelijän holtittomat elämäntavat ovat johtaneet hänen taloudelliseen romahdukseen. Mandeleiden asianajajan mukaan Deppin elämäntyyli maksaa hänelle kuukausittain kaksi miljoonaa dollaria.

Hollywood-tähden kerrotaan muun muassa käyttäneen miljoonia dollareita kirjailija Hunter S. Thompsonin tuhkien ampumiseen tykillä, lukuisiin koteihin ja yksityskoneisiin sekä Hollywood-muistoesineisiin, joita kerrotaan olevan 12 varastorakennuksen verran. Lisäksi hänen kerrotaan kuluttavan 30.000 dollaria kuukaudessa viineihin.

Kenties hurjimman väitteen mukaan Depp ei halua nähdä vaivaa elokuvien vuorosanojen opetteluun. Tähden kerrotaan palkanneen ääniteknikon syöttämään repliikit suoraan hänen korvanappiinsa.

The Management Group kertoo Deppin tuhlaavan elämätavan viittaavan tähden kärsivän vakavista ongelmista. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan näyttelijän asianaja on kiistänyt väitteet, ja kuvailee The Management Groupin syytteitä hölynpölyksi.