Hailey Baldwinin povi ei mahtunut bileasuun – vilautus itku silmässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai ison mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan Guess Jeansin 35-vuotiskampanjassa.

Nyt Hailey Baldwin kuvattiin MET-gaalaillan jatkobileissä New Yorkissa 1OAK-klubilla yhdessä poikaystävänsä Cameron Dallasin kanssa. Paparazzikuvissa itkuisen Haileyn asun yläosalle on tapahtunut jotain, koska se paljasti liikaa.

20-vuotias Hailey Baldwin ei tavallisesti häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Julkkisperheen tytär onkin aktiivinen somejulkaisija.

Splash
Splash
Splash