Katy Perry tyrmäävässä asussa gaalaan – naamiaiset vai gaalailta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on muuttanut tyyliään viime kuukausien aikana tiuhaan tahtiin. Nainen tunnettiin aiemmin vuosia mustista pitkistä hiuksista, mutta nykyään vaaleaverikkona viihtynyt poppari on lyhentänyt hiustyyliään entisestään. Nyt Perry on säväyttänyt muutenkin kuin hiuksillaan.

Suosikkilaulaja osallistui New Yorkissa sijaitsevassa The Standard -hotellissa järjestettyyn MET Gala Party -gaalailtaan asussa, joka näytti kuuluvan lähinnä naamiaisiin. Valtaosa muista juhlavieraista saapui punaiselle matolle iltapuvuissa ja cocktail-mekoissa, mutta Perry asteli paikalle hyvin erikoisessa asukokonaisuudessa. Samassa yhteydessä oli järjestetty myös tilaisuus, jossa nähtiin muitakin erikoisia asukokonaisuuksia.

Katy Perry esitteli äskettäin omaa treenaamistaan Instagramissa julkaisemallaan videolla. Hidastetulta videolta nähtiin popparin olevan nykyisin fyysisesti erittäin näyttävässä kunnossa. Katy oli kuitenkin videolla lähes tunnistamaton treenivaatteissaan lyhyessä hiustyylissään.

Splash
Splash
Splash