KISS kävi ihailemassa Helsingin rautatieaseman kivimiehiä: ”Koolla on merkitystä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen suosituimpiin rockyhtyeisiin jo vuosikymmenien ajan lukeutunut KISS-yhtye saapui viime yönä Suomeen Moskovasta, jossa se soitti kiertueensa edellisen konsertin. Yksityiskoneella Helsinkiin saapunut yhtye kävi tänään katsomassa upeaa suomalaista kunnianosoitustaan.

Ympäri maailmaa on viime päivinä ihasteltu Helsingin rautatieaseman neljän Kivimies-patsaan kasvoilla olevia KISS-maskeja, jotka ovat nähtävillä perjantaihin saakka. KISS-yhtye esiintyy Helsingissä huomenna torstaina, ja tänään yhtyeellä oli aikaa käydä ihastelemassa henkilökohtaisesti patsaiden maskeja.

Yhtye ehti jo aiemmin ihastella maskeja sosiaalisen median välityksellä, mutta nyt he näkivät patsaat omin silmin. Yhtyeen keulahahmot Gene Simmons ja Paul Stanley julkaisivat molemmat patsaista kuvia sosiaalisessa mediassa.