Kissa yritti varastaa koiran namipalan – seuraava liike sai sen heti katumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ja kissat on perinteisesti asetettu toistensa verivihollisiksi, vaikka ne elävät usein sulassa sovussa keskenään. Samassa perheessä ystävinä elävät kissat ja koirat voivat silti ottaa joskus yhteen, koska kateus herkuista ja isäntien huomiosta ovat niille usein huolen aihe.

Nyt verkossa nähdään videolla kuinka koira ja kissa seuraavat silmä tarkkana, kun isäntä heittää koiralle namipalan. Koira näkee lähestyvän herkun ja valmistautuu suu auki sen vastaanottamiseen, kunnes kissa yrittää yllättäen napata herkun itselleen.

Kissan yritys päättyi kuitenkin huonosti, koska se sattui siirtämään tassunsa suoraan koiran juuri sulkeutuvien hammasrivistöjen väliin. Todennäköisesti kissa oppi tuolla hetkellä, että muiden herkkuja ei kannata ryhtyä viemään.