Palomies pelasti koiran hengen – elvytti ja antoi lisähappea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palomiehet pelastavat tulipaloista paitsi ihmisiä myös runsaasti eläimiä. Oli kyseessä sitten tuotanto- tai kotieläimet tai vaikkapa perheen lemmikit, niin palomiehet pyrkivät parhaansa mukaan saamaan pelastettua ihmisten lisäksi myös ne. Joskus pelastaminen edellyttää myös elvyttämistä.

Nyt The Dodo on julkaissut videon, jossa nähdään miten palavaan asuntoon jäänyt pienikokoinen lemmikkikoira on kannettu elottomana ulos. Nelijalkaisen ystävän peli ei ole kuitenkaan vielä pelattu, sillä eräs palomiehistä päättää yrittää saada koiran vielä elävien kirjoihin elvyttämällä sen ja antamalla sille lisähappea.

Yritys onnistuu, ja videolla nähdään miten elottomana löydetty 10-vuotias Nalu-koira lopulta virkoaa 20 minuutin elvyttämisen tuloksena. Lisäksi nähdään miten toisen mahdollisuuden saanut lemmikki ja sen emäntä lähettävät videoterveiset pelastajille.