Courtney Stodden vauhdissa avioerobileissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Sittemmin varmistui, että julkkispari on eronnut. Taannoin avioero eteni muuttoon saakka.

Nyt Courtney Stodden kuvattiin juhlimassa avioerobileitään Las Vegasissa sijaitsevassa Crazy Horse III -ravintolassa. Tuoreen sinkun asuvalinta oli melko näyttävä, sillä sen paljastama rintavako varasti huomion koko naisesta.

Courtey Stodden kuvattiin taannoin Los Angelesissa ilman vihkisormusta nimettömässään, ja pian sen jälkeen avioero Doug Hutchisonista vahvistui. Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto oli rakoillut vuosien saatossa, joten ero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash
Splash