Hammaslääkärin puudutusaine herkisti nuorukaisen: ”Elämäni on täydellistä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurin onni saattaa löytyä elämän pienistä ja arkisista itsenstäänselvyyksinä asioista. Joskus tämän tajuaminen vaatii kuitenkin hammaslääkärin erittäin vahvojen puudutusaineiden vaikutuksen alla olemista.

Facebookin America’s Funniest Home Videos -sivulla jaetulla videolla Slipknot-paitaan sonnustautunut nuorukainen toipuu hammaslääkärin operaatiosta. Hän herkistyy uskomattomalla tavalla isänsä kertomista, vähäpätöiseltä vaikuttavista asioista.

Pelkkä tieto tuolin omistamisesta saa nuorukaisen hämmennyksen valtaan. Vielä suurempi uutinen on tieto siitä, että hänellä on äiti ja kaksi sisarta. Todellinen onni repeää siinä vaiheessa kun toipilas saa kuulla omistavansa koiran.

– Voi luoja, rakastan isoja koiria!, puudutusaineesta toipuva huutaa.

– Voi hyvä jumala, elämäni on täydellistä, hän toteaa videon päätteeksi.

 

Sedated And Elated

You learn something new everyday!

Publié par America's Funniest Home Videos sur lundi 1 mai 2017