Joy Corriganin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa näyttää olevan parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Fyre Festivalin koettelemuksesta selvinnyt Joy on viettänyt muutaman päivän Miami Beachilla, jossa hän on poseerannut bikinikuvissa ja esitellyt useita näyttäviä bikineita. Eilen hänellä oli yllään todella näyttävät bikinit, jotka paljastivat merkittävän paljon rintoja.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash