Leo Komarov Leijonien MM-joukkueesta: ”Itsekin haluaisin pelata”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset valmistautuvat parhaillaan jo kovaa vauhtia lähestyvään jääkiekon MM-turnaukseen, jossa Suomelle on taas toivottavasti tarjolla jalometallia. Hieman yllättäen seitsemän MM-turnausta ja lähes 60 MM-ottelua pelannut Leo Komarov ei ole kuitenkaan Leijonien mukana Ranskassa valmistautumassa MM-turnaukseen.

– Totta kai se on erilaista. Juuri katselin turnausohjelmaa, ja perjantainahan ne pelit jo alkavat. Totta kai itsekin haluaisin pelata, kun olen siihen keväisin tottunut, mutta kun tässä on kaikenlaista ollut, niin on varmaan ihan hyvä huilatakin välillä. Varmasti seuraan pelejä telkkarista, Leo Komarov kommentoi.

Komarovin silmiin tämän Leijona-ryhmä näyttää hyvältä, ja joukkueessa on mukana paljon hänelle tuttuja pelaajia. Median negatiiviset kommentit joukkueesta ihmetyttävät kokenutta kiekkotähteä.

– Nykyään media on sellainen, että tuo tyyli on aika yleinen. Lopussa on sitten kaksi vaihtoehtoa: Jos tulee kultaa, niin kaikki ovat kavereita. Ja jos ei tule kultaa, sitten sanotaan, että ”Niinhän me sanottiin”. Itse tiedän, että nämä jätkät taistelevat sata lasissa joka pelissä. Aina valitaan parhaat ketkä ovat saatavilla. Kyllä se hyvin menee, Komarov uskoo.