Lola by Perse – tätä meikkibrändiä takuulla haastava myydä Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamia suomalaisia sanoja tavataan ajoittain ulkomailla sekä ihmisten että brändien nimissä, eikä sanoista muodostuva mielleyhtymä ole aina yksinomaan positiivinen. Monille ovat tuttuja muun muassa James Perseen liikkeet ja Molo-lastenvaatteet. Joukkoon mahtuu kuitenkin myös eräs kansainvälinen meikkibrändi.

Lola by Perse on brittiläinen meikkibrändi, jonka yhtenä keulahahmona on nähty muun muassa Emily Ratajkowski. Yhtiön tuotevalikoima kattaa laajan otoksen meikkaukseen ja kauneuteen liittyviä tuotteita irtoripsiin saakka, eikä nimi tunnetusti tuotetta lainkaan pahenna. Suomalaisille Lola by Perse -meikkien menestyksekäs markkinoiminen voisi kuitenkin olla melko haastavaa, mutta ei toki mahdotonta.