Näin upea Japanin jänissaari on – suloiset puput houkuttelevat turisteja

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanissa sijaitseva Õkunoshiman saari tunnetaan paremmin nimellä jänissaari. Alueesta on muodostunut toisen maailmansodan jälkeen pupujen kansoittama saari, josta on tullut vuosien saatossa todella suosittu turistikohde.

Õkunoshimaan on perustettu turisteja varten hotelli ja leirintäalue, jotka majoittavat saarelle saapuneita vierailijoita. Nyt YouTube-videolla nähdään esittely saaresta, jossa ihmisten silmiä hivelevät todella upeat maisemat, kaunis ranta ja mieletön määrä melko kesyjä jäniksiä.

Jänikset ovat todella kesyjä ja ne ovat tottuneet turisteihin, mikä käykin videolta nopeasti ilmi. Jänikset tulevat tervehtimään ihmisiä herkkujen toivossa, mutta samalla ihmiset pääsevät myös rapsuttelemaan ja silittelemään suloisia jäniksiä.