Poika sai kuulla imeskelevänsä koiran lelua – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat ja taaperot syövät lähes mitä tahansa ja kokeilevat kaikkea suullaan. Talon kukkapurkit, pehmolelut ja lemmikkien ruokakulhot ovat lähes päivittäin tulilinjalla. Nyt eräs vauva sai kuulla imeskelevänsä koiran lelua, ja lapsen reaktio oli näkemisen arvoinen.

YouTube-videolla nähdään miten äiti on kuvannut videolle hänen pientä poikaansa, joka istuskelee kaikessa rauhassa lattialla imeskellen vihreää pehmolelua. Poika ei tunnu tietävän, että lelu on koiran, koska hän yllättyy toden teolla äidin valaistessa vauvaa asiasta.

Äiti kertoo kameran kuvatessa pojalleen, että toivottavasti hän tietää imeskelevänsä perheen koiran omaa pehmolelua. Poika kauhistuu heti, alkaa huutamaan ja heittää pehmolelun pois käsistään aivan kuin poika ymmärtäisi, että lelu on täynnä kaikenlaisia bakteereja.