Narunpätkät Courtney Stoddenin kurvien peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Sittemmin varmistui, että julkkispari on eronnut. Äskettäin Stodden järjesti erobileet avioeronsa kunniaksi.

Nyt Courtney on poseerannut koiransa kanssa uimarannalla, jonne hän ilmestyi valtavien silikonirintojensa kanssa vain häviävän pieniin bikineihin sonnustautuneena. Bikinien yläosa kykeni vain hädin tuskin peittämään intiimit alueet ja muistuttivat ennemminkin narunpätkiä.

Courtey Stodden kuvattiin taannoin Los Angelesissa ilman vihkisormusta nimettömässään, ja pian sen jälkeen avioero Doug Hutchisonista vahvistui. Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto oli rakoillut vuosien saatossa, joten ero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash