Ihmiset yllättyivät iloisesti – iPhonen laskimessa on sittenkin askelpalautin

Digi · Terhi Piiroinen

Baylorin yliopiston 19-vuotias opiskelija Jazz Johnson on paljastanut iPhonesta ominaisuuden, jonka vain harva on aiemmin tiennyt. Hän nimittäin keksi, että iOS-mallin älypuhelimen taskulaskinta käyttäessä voi korjata näppäilyvirheen yllättävän helposti.

Moni puhelimensa taskulaskinta käyttänyt on vaipunut epätoivoon näppäilyvirheen takia. Tämä tarkoittaa normaalisti sitä, että joutuu aloittamaan koko laskutoimituksen uudestaan. Johnson näyttää Twitterissä mallia, kuinka näppäilyvirheen voi korjata näyttöä pyyhkäisemällä.

Toisin sanoen iPhonen ominaisuus varmistaa sen, että laskutoimitus jatkuu myös korjauksen jälkeen ilman, että toimenpidettä tarvitsee aloittaa alusta. BuzzFeed kuvailee Johnsonin neuvoa järisyttäväksi uutiseksi, joka on sekoittanut koko netin.