Kristen Stewart avoliittoon mallikaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvan fanit ovat seuranneet jo pitkään näyttelijä Kristen Stewartin suhdekoukeroita sen jälkeen kun hän erosi Robert Pattinsonista. Komistuksen jälkeen Stewart on seurustellut julkisesti vain naisten kanssa. Hänet nähtiin pitkään Alicia Cargilen kanssa, minkä jälkeen hän on viettänyt aikaa myös Cara Delevingnen entisen rakkaan St. Vincentin kanssa.

Viimeisen viiden kuukauden aikana 26-vuotias Kristen Stewart on nähty upean mallikaunottaren kanssa. Stewart on viettänyt kuukaudet hyvin tiiviisti Victoria’s Secret -enkelin Stella Maxwellin kanssa, ja Daily Mail -lehden mukaan pariskunta onkin jo edennyt suhteessaan uudelle tasolle ja muuttanut saman katon alle.

26-vuotias belgialaismalli on muuttanut Stewartin kartanoon, jossa hän viettääkin tyttöystävänsä kanssa paljon aikaa aina kun he eivät ole töissä. Kristen Stewart on aiemmin kertonut olevansa bi-seksuaali, mutta Saturday Night Live -monologissaan hän paljasti, että hän on sataprosenttisesti lesbo.