Luksusliike myy valmiiksi risaisia lenkkareita – hinta 1 300 euroa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet vaatekaupat pyytävät korkeilta hintoja vaatteista, jotka näyttävät valmiiksi kuluneilta tai jopa rikkinäisiltä. Nyt ihmetystä herättävät luksustavaratalon kauppaamat kengät.

Maison Margielan suunnittelemat Future Destroyed High-Top Sneakers -kengät eroavat tavanomaisista pitkävartisista lenkkareista yhdellä merkittävällä tavalla. Ne näyttävät suunnilleen siltä, kuin isokokoinen koira olisi purkanut eroahdistusta pureskelemalla niitä.

Kengät maksavat 1.425 dollaria, eli noin 1.300 euroa. Mikäli kirppurorilta ostettujen kenkien tuhoaminen muodin nimissä tuntuu liian suurelta työltä, voi kengät hankkia itselleen luksuskauppaketju Neiman Marcusin verkkokaupasta.

 

Neiman Marcus
Neiman Marcus