Rattijuopon auto syöksyi seinän läpi makuuhuoneeseen Tampereella – poliisi julkaisi karun kuvan

Ohhoh! · Stara.fi

Rattijuopumus on Suomessa ikävän yleinen ongelma, sillä rattijuopot aiheuttavat vuosittain sivullisille valtavan määrän loukkaantumisia ja kuolemia. Nyt Sisä-Suomen poliisi kertoo ikävästä tapauksesta, jossa rattijuopon auto päätyi kuljettajan juopumuksen ja ylinopeuden johdosta omakotitalon seinästä läpi.

Lukonmäessä Tampereella viime yönä tapahtuneessa onnettomuudessa hopeanvärinen Opel-merkkinen henkilöauto ajautui ulos tieltä omakotitalon pihaan ja siitä suurella nopeudella tiiliseinään. Vauhtia oli niin paljon, että seinä ei pysäyttänyt autoa, joka iskeytyi seinän läpi puoliksi makuuhuoneen puolelle. Poliisin julkaisemasta valokuvasta nähdään millaista jälkeä rattijuopumus ja ylinopeus tällä kertaa tuottivat.

– Jälleen kerran oli kuitenkin myös tuuria matkassa. Kuljettaja selvisi vammoitta, ja asukkaat olivat poissa kotoa auton syöksyessä makuuhuoneeseen, Sisä-Suomen poliisi kertoi.