Kim Kardashian etsii uutta meikkaajaa – henkilö valitaan realityohjelman avulla

Glamour Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä vartalostaan ja naisen upeasta tyylistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka eikä koko tyyli olekaan aina vain yhden ihmisen ansiota.

Kim Kardashianilla on aina matkustaessaan oma tyylitiimi mukana. Tiimiin kuuluu stailaajia, kampaajia ja meikkitaiteilijoita. Nyt Kardashian on ilmoittanut etsivänsä hänen tiimiinsä uutta ammattilaista, jota hän hakee uuden realitytelevisiokilpailun avulla.

36-vuotias Kim Kardashian etsii Daily Mail -lehden mukaan Glam Masters -televisio-ohjelmassa hänen tiimiinsä uutta meikkaajaa taitavimpien ja luovimpien meikkibloggaajien joukosta. Nainen kommentoi: ”Kaikki minua meikkaamaan päässeet bloggaajat ovat kertoneet, että minun meikkaamiseni on ollut heidän unelmansa. Siitä idea kilpailuun ja televisio-ohjelmaan lähti, ja nyt kaikilla on mahdollisuus tulla löydettäväksi!”.