Muistatko Yksin kotona -elokuvan lapsitähden? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Yksin kotona -elokuva on joka joulu televisiosta esitettävä klassikko. Jos ihmisten tulisi mainita muita elokuvia, joissa tähti Macaulay Culkin on esiintynyt, saattaisi vastaaminen kestää. Kerroimme vuosi sitten kuinka Culkin jättäytyi eläkkeelle näyttelemisestä 35 vuotiaana.

Viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta viettänyt entinen lapsitähti kuvattiin nyt viettämässä iltaa Michael Jacksonin tyttären Paris Jacksonin kanssa New Yorkin Harlemissa. Illan aikana he kävivät Macaulayn luona ja jatkoivat matkaansa parin tunnin päästä Paris Blues -klubille, jossa he viettivät loppuillan.

Macaulay Culkin on ollut viime vuosina enemmän julkisuudessa huumeongelmiensa kuin näyttelijäuransa tiimoilta. Nykyisin mies kuluttaa päivänsä oman kertomansa mukaan miten huvittaa, eli lähinnä lorvimalla, maalailemalla ja kirjoittelemalla. Mies kertoi New York Postin haastattelussa, että vaikka hänen legendaarisesta roolisuorituksesta on jo 25 vuotta, tunnistavat ihmiset hänet jatkuvasti.

Splash
Splash
Splash