Omistaja nolasi koiransa: ”Nuolet juuri penistäsi!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat puhdistavat turkkiaan ja muun muassa sukuelimiään nuolemalla niitä karheapintaisella kielellään. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koiraa näyttäisi tällainen puhdistustoimenpide kuitenkin nolostuttavan.

Mies on alkanut kuvaamaan videolle koiraansa, jonka hän on nähnyt puhdistamassa omia sukuelimiään. Koira makoilee makuualustallaan sohvalla ja nuolee alapäätään kun omistaja alkaa laulamaan koiralle. Koira nolostuu heti ja kääntyy pois päin miehestä laulun alkaessa.

Mies alkaa laulamaan koiralleen: ”Voi hyvä luoja! Sinähän nuolet omaa penistäsi”. Koira tuskin ymmärtää miehen laulamaa sanomaa, mutta se näyttää silti hyvin nolostuneelta ja kääntyy kuono kohti sohvan selkänojaa jäädessään puhdistustoimista kiinni.