Palvelu lähettää kuolleiden tuhkat USA:n republikaanien päämajaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliittinen tilanne on äärimmäisen tulehtunut, kun presidentti Donald Trump on onnistunut edistämään edeltäjänsä Barack Obaman terveydenhuollon uutistuksen kumoamista. Muutos tulisi onnistuessaan viemään terveydenhuolloin miljoonilta kaikkein vähäosaisimmilta kansalaisilta.

Valtavan someraivon ja kansalaisten kahtiajaon lisäksi nyt on perustettu Mailmetothegop.com -verkkosivusto, joka lupaa lähettää ihmisen tuhkat republikaanisen puolueen päämajaan, jos henkilö kuolee Affordable Care Actin kumoamisen takia tai siihen liittyen.

Palvelun perusti washingtonilainen opiskelija Zoey Salsbury, joka tulee menettämään oman terveydenhuoltonsa, jos Trump saa tahtonsa läpi.

– Tämä on totisinta totta. Monet minun ystävistäni tulevat kuolemaan, jos tämä menee läpi. Ihmiset tulevat kirjaimellisesti kuolemaan, eivätkä he vielä ymmärrä sitä, Zoey Salsbury kertoi Huffington Postille.